Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4-profil tar plats i hästkanal

Publicerad: 24 September 2013, 04:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:33

Nya hästkanalen Horse1 har värvat bland andra TV4:s Kristina Westberg och Svenska Ridsportförbundets Jessica Ortiz till sitt stall.


I somras berättade Dagens Media om Medge Consulting-partnern Timothy Smart och Canal Digitals förra marknadschef Karin Carlströms nya tv-projekt Horse1.

I går var det premiär för den nya kanalen som kommer att visa inköpta serier, dokumentärer och livesända tävlingar upp till arton timmar om dygnet sju dagar i veckan.

En av dem som värvats som programledare är Kristina Westberg. Hon kommer närmast från TV4:s Nyhetsmorgon och har ett förflutet som sportjournalist både på TV4 och på SVT. Hon har även suttit på hästryggen sedan hon var fyra år och har tävlat i både hoppning och dressyr.

– Det är en förmån att få vara med från start både när det gäller hoppligan och tv-kanalen, säger Kristina Westberg i ett pressmeddelande.

Vid sin sida kommer hon att ha Jessica Ortiz Bergström som tidigare arbetat för bland annat Svenska Ridsportförbundet.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.