Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 play satsar på festivalrookies

Publicerad: 19 Maj 2016, 13:19
Uppdaterad: 19 Maj 2016, 14:02

TV4 play och ENT producerar festivalserie med digitala stjärnor.


Ämnen i artikeln:

TV4 Play

I dag börjar TV4 play sända sin nya serie "Vägen till Bråvalla".

Medverkar i programmet gör ett gäng digitala stjärnor. Dessa är Toni-Prince Tvrtkovic och Amir Halim från "Språk för alla", youtube-profilerna Felicia Aveklew och Ella Grundel, komikern Emil Andersson samt twittraren Johanna ”Jonielol” Nordström.

Serien kommer skildra hur sex stycken festivalrookies förbereder sig inför att åka på festival. De kommer med hjälp av uppdrag och utmaningar lära sig hur man blir ett fullfjädrat festivalproffs. Under seriens gång lägger de upp vloggar med tankar kring projektet.

– Vi är jätteglada och stolta över det här formatet. Det känns kul att testa en ny vinkel på genren festival-tv som traditionellt varit mest live-musik, säger Erik Sidung, exekutiv producent och creative director ENT i ett pressmeddelande.

"Vägen till Bråvalla" är producerad av ENT och La vida locash och har premiär i Tv4 play idag torsdag den 19 maj och kommer att finnas i sex delar.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

TV4 Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.