Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

TV4 play satsar på festivalrookies

TV4 play och ENT producerar festivalserie med digitala stjärnor.

Ebba Elfstrand


Publicerad: 19 Maj 2016, 13:19
Uppdaterad: 19 Maj 2016, 14:02

Ämnen i artikeln:

TV4 Play

I dag börjar TV4 play sända sin nya serie "Vägen till Bråvalla".

Medverkar i programmet gör ett gäng digitala stjärnor. Dessa är Toni-Prince Tvrtkovic och Amir Halim från "Språk för alla", youtube-profilerna Felicia Aveklew och Ella Grundel, komikern Emil Andersson samt twittraren Johanna ”Jonielol” Nordström.

Serien kommer skildra hur sex stycken festivalrookies förbereder sig inför att åka på festival. De kommer med hjälp av uppdrag och utmaningar lära sig hur man blir ett fullfjädrat festivalproffs. Under seriens gång lägger de upp vloggar med tankar kring projektet.

– Vi är jätteglada och stolta över det här formatet. Det känns kul att testa en ny vinkel på genren festival-tv som traditionellt varit mest live-musik, säger Erik Sidung, exekutiv producent och creative director ENT i ett pressmeddelande.

"Vägen till Bråvalla" är producerad av ENT och La vida locash och har premiär i Tv4 play idag torsdag den 19 maj och kommer att finnas i sex delar.

Ämnen i artikeln:

TV4 Play

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.