Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 Play livesänder Way Out West

Publicerad: 30 juli 2019, 12:08

Seinabo Seys konsert är en av de som kommer kunna livestreamas via TV4 Play.

Foto: Wikimedia

Konserterna med The Cure, James Blake och Seinabo Sey tillhör dem som kommer kunna följas via TV4 Play.


Ämnen i artikeln:

Way out WestTV4 Play

Göteborgsfestivalen Way out West, som i sommar fyller tolv år, kommer för första gången att livesändas på TV4 Play.

– Way Out West erbjuder flera av vår tids mest intressanta musikartister och vi på TV4 älskar ju musik. Så det känns som ett perfekt samarbete där vi kan erbjuda TV4 Plays alla tre miljoner användare möjligheten att känna på festivalpulsen från Slottsskogen i Göteborg, kommenterar Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Way out West går i år av stapeln 8-10 augusti, och det är konserter på de största scenerna, Flamingo och Azaela, som kommer att kunna ses via TV4 Play. 

Flera festivaler runt om i världen erbjuder livestreamad video från konsertområdet som en service både till festivalbesökarna och till musikintresserade som inte är på plats i Göteborg.

– Festivalupplevelsen utvecklas varje år. Förutom att vi erbjuder livebild på storbildsskärmar på området så känns det självklart att bidra med samma tjänst i mobilen eller framför tv:n. Vi är övertygade om att livestreamen på TV4 Play kommer att uppskattas både av festivalbesökare och de som av olika anledningar inte har möjlighet att vara på plats i Göteborg, säger Peter Björklund på Luger, som arrangerar  Way Out West.

På TV4 Play kommer man kunna ta del av konserter med The Cure, James Blake och Seinabo Sey, bland andra. Det exakta schemat för vilka spelningar som livestreamas, släpps i augusti. 

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Way out WestTV4 Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News