Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 Play får nytt utseende

Publicerad: 12 April 2013, 12:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Efter egna analyser och externa studier byter TV4 Play utseende på sin förstasida. Sajten lämnar det gamla karusellformatet och övergår till mosaikformat.


I dag lanserade TV4 Play sin nya startsida – det första steget i den omgörning som TV4 Digital just nu arbetar med. Istället för att presentera sitt programutbud genom rullande bilder, det så kallade karusellformatet, kommer sajten nu presentera utbudet genom stillbilder placerade bredvid varandra.

– Externa studier visar att karusellen inte är det mest användarvänliga sättet presentera programutbudet. Vi vill att våra tittare lättare ska uppfatta vårt breda innehåll, mosaikformatet är mycket bättre och enklare, säger Tommy Jarnemark, affärschef för digitala medier på TV4, till Dagens Media.

Omgörningen av sajten kommer att göras kontinuerligt och i dagsläget gäller förändringen bara första sidan.

– Det är viktigt för oss att fortsätta driva utvecklingen av design i våra play-tjänster. Syftet är att möta våra tittare och på ett effektivare sätt visa dem vad vi erbjuder, säger Tommy Jarnemark.

Frida Wickberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.