Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4: "Peter kan inte förklara varför han kom att tänka på Scherman"

Publicerad: 21 Maj 2013, 08:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:45

Peter Jihde läste upp ett brev om vårtor på penisen. Då kom han att tänka på Jan Scherman. "Han kan inte förklara varför", säger Lotta Folcker, chef för TV4:s "Nyhetsmorgon".


Ämnen i artikeln:

Nyhetsmorgon

Tidigare idag berättade Dagens Media om Peter Jihdes skämt som riktats mot TV4 Gruppens förre vd Jan Scherman. Det var i direktsändningen av "Nyhetsmorgon" som Peter Jihde läste upp ett brev från en tittare som fått vårtor på penisen – och skämtade om att brevet var författat av Jan Scherman.

Nu försvarar Lotta Folcker, chef för TV4 Nyhetsmorgon, tilltaget med att det skedde i en skämtsam situation, där Peter Jihde nämnde Jan Scherman eftersom han var den första personen som han kom att tänka på.

– Jag har pratat med Peter och han svarar att han inte kan riktigt förklara varför han kom att tänka på Jan Scherman, men han är är jättetydlig med att det inte har någonting med nedläggningen av TV4 News att göra, säger Lotta Folcker till Dagens Media.

Är det ok att skämta om en person på det här sättet?

– Inte om skämtet är illasinnat menat. Men i det här fallet vet jag att Peter inte har något som helst agg emot Jan Scherman, så det bekymrar mig inte.

LÄS OCKSÅ:

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Nyhetsmorgon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.