Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 omorganiserar säljet – rekryterar från Starcom

Publicerad: 23 juni 2015, 06:54
Uppdaterad: 23 mars 2016, 12:47

Mikael Ekelöf, idag vice vd på Starcom, går till TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4

Dagens Media har tidigare berättat att TV4 omorganiserar på programavdelningen. Men även försäljningsavdelningen förändras nu.

Mikael Ekelöf, idag vice vd och mediechef på Starcom, rekryteras till en ny roll som chef för affärsstödsgruppen. Han tillträder i oktober.

Fredrik Lamotte tar över försäljningsdirektören Malin Hägers tidigare jobb som kundchef sedan hon från 1 juni utsetts till försäljningsdirektör för TV4-gruppen.

Sophie Wachtmeister, i dag tillförordnad försäljningschef i Linköping och Norrköping, blir konceptchef när en ny konceptgrupp bildas.

– Vi har kommit en lång bit i arbetet med framtidens försäljningsavdelning, men ännu är vi inte i mål. För att ytterligare accelerera förändringsarbetet sjösätter vi en ny organisation där tre nya chefer tillsammans med resten av säljet skapar bästa tänkbara förutsättningar att stärka samarbetena med våra kunder, fokusera på att erbjuda dem de bästa lösningarna och öka kraften framåt, säger Malin Häger, i ett pressmeddelande.

I samband med omorganisationen upphör de nuvarande försäljningsenheterna Affär och Försäljningsutveckling. Max Hamberg, som varit chef för försäljningsutveckling, lämnar TV4-gruppen i slutet av juni.

Lena Hamrin kvarstår som adminchef med ansvar för hela reklamplaneringen.

Dagens Media har sökt Mikael Ekelöf.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev