Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 nedringda av folk som vill dejta Mårten Andersson – nu ber komikern om ursäkt

Publicerad: 21 November 2014, 13:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:20

Plötsligt började TV4:s telefon gå varm – av samtal från folk som ville dejta Mårten Andersson. Nu ber han om ursäkt för sitt "Komiker söker fru"-skämt.


Ämnen i artikeln:

TV4

I går laddade komikern Mårten Andersson upp en bild på Instagram där han gjorde reklam för det nya TV4-programmet "Komiker söker fru", en spin-off på den populära tv-serien "Bonde söker fru".

" Är det dig Mårten kommer älska i nöd och lust?", står det i bilden, som också innehåller instruktioner om hur man söker till programmet och att det har premiär i TV4 i februari.

Men från TV4 har det inte hörts ett knyst om den nya tv-satsningen. Och det kanske inte är så konstigt. Det hela är nämligen ett skämt.

I en ny bild som Mårten Andersson laddat upp i sociala medier ber han nu om ursäkt och förklarar att det hela är en ploj för att marknadsföra komikerns nya show "Under Ytan".

" Så FÖRLÅT mig alla ni som sökte, ringde och tipsade. Det var bara på skoj. Ber också er väldigt förvirrade människor på TV4 (nyheterna) för att ni blivit störda av konstiga samtal. Vill du se showen eller bara skälla ut mig på plats så släpps biljetterna till UNDER YTAN den 24/11 kl 10 på Ticnet. Jag förtjänar kanske inte ens en fru efter denna kupp haha :) #kharma KRAM", skriver han.

Det var dock många som inte förstod skämtet och Janina Witkowski på TV4:s pressavdelning bekräftar att många hörde av sig till TV4 under gårdagen och ville vara med i programmet.

– Det ringde en del till repan, det var ett väl genomfört skämt, säger hon och skrattar.

Blev folk besvikna när de förstod att det inte var på riktigt?

– Haha, det vet jag faktiskt inte.

Ni är inte arga på Mårten?

– Nej vi är inte arga.

Ni kanske till och med funderar på om "Komiker söker fru" inte är ett bra format för TV4?

– Ja jag har tipsat programavdelningen.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.