söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 lanserar mikro-talkshow med Pär Lernström

Publicerad: 29 april 2016, 07:19
Uppdaterad: 29 april 2016, 08:17

"Hur blev det såhär?" kommer gästas av bland andra Nour el Refai och Fredrik Wikingsson. "Mina gäster har verkligen bjudit på sig själva," säger programledare Pär Lernström.

Ämnen i artikeln:

TV4

AT

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Idag lanseras TV4:s nya mikro-talkshow som består av programledaren Pär Lernström, en gäst och EN fråga – "Hur blev det såhär?" – som även är programmets namn.

Med avstamp i nuet borrar de sig bakåt i tiden på jakt efter ögonblicken som varit avgörande för att ge svaret på frågan.

– Jag har länge velat göra en talkshow på ett eller annat sätt och det känns superkul att göra det på det här sättet, som både tv och podcast. Mina gäster har verkligen bjudit på sig själva och formen för programmet känns kul. Det ska bli spännande att se vad publiken tycker om resultatet, säger Pär Lernström i ett pressmeddelande.

Programmet kommer bland annat gästas av Helena af Sandberg, Nour el Refai och Fredrik Wikingsson.

Fredrik Wikingsson, som är först ut att gästa "Hur blev det såhär?", svarar i dagens avsnitt på den många gånger ställda frågan om han och Filip Hammar någonsin kommer att splittras, varpå han svarar:

– Ja, men jag tror att det skulle kunna ske. Han är skickligare än jag på att komma på idéer egentligen, det kommer mer infall från hans håll och jag är mer sorterare. Vi har olika roller, utan honom skulle det bli betydligt dödare och sämre tror jag.

Programmet kommer sändas i 13 avsnitt och publiceras varje fredag i TV4 Play och på Youtube med premiär idag fredag den 29 april, och finns även som podcast där poddar finns.

Programmet produceras av Pär Lernströms produktionsbolag Oh-Deer och ENT.

Idag lanseras en trailer som är en spoof på Zlatans Vitamin Well-reklam "We’re just warming up".

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev