Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 jublar över "Ernst-effekten"

Publicerad: 14 december 2012, 05:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:01

Samtliga tv-bilagor frontar med landets mysigaste man.


Ämnen i artikeln:

TV4

På söndag är det premiär för Jul med Ernst i TV4. I tre avsnitt kommer Ernst Kirchsteiger, likt andra år, pyssla och pynta inför julen.

Detta uppmärksammar Aftonbladets och Expressens tv-bilagor, samt Allers TV-Guiden, som alla valt att pryda omslaget med TV4-stjärnan.

– Det är fantastiskt roligt. Ernst är en av våra mest folkkära personer, ja, en av landets mest folkkära, och det vet tv-tidningarna om. Det har blivit en tradition att han syns runt jul och han är väldigt uppskattad. Det brukar bli något av en Ernst-effekt, säger Jennifer McShane, kommunikationschef på TV4 till dagensmedia.se.

Två av bilagorna använder dessutom samma bild.

– Det är vår fina bild. Vi vill ta bra bilder som fungerar i alla sammanhang, vi är måna om kvalitén. Bilderna ska vara inspirerande och tacksamma att använda.

Vad kan du säga om årets säsong av Jul med Ernst?

– Det kommer att bli en extremt inspirerande säsong som tilltalar alla sinnen. Som vanligt tillför Ernst sin speciella, varma, personliga touch som vi är vana vid nu.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.