Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 hämtar press- och pr-ansvarig från Moderaterna

Publicerad: 26 februari 2020, 07:19

Ina Kokalari lämnar Moderaterna för TV4.

Ina Kokalari, i dag pressekreterare hos Moderaterna, ansluter till TV4 och C More där hon blir press- och pr-ansvarig för TV4:s flaggskepp Idol.


Ämnen i artikeln:

TV4

Strax efter att Anna Kinberg Batra tillträdde som partiledare för Moderaterna kom också Ina Kokalari till Sveriges riksdag. Sedan dess har hon arbetat som pressekreterare för Moderaterna och ansvaret för pressarbetet kring partisekreterare Gunnar Strömmer och kulturutskottets förre ordförande Olof Lavesson har då legat på henne.

Hon tillträder sin roll den 30 mars och det första uppdraget på TV4 blir att driva pressarbetet kring Idol.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Sveriges ledande tv-kanal som i 30 år har informerat, underhållit och fört människor samman. Den 30:e mars ansluter jag till ett skickligt pressteam och en arbetsplats som ligger i framkant i det snabbt föränderliga medielandskapet. Det ska bli otroligt spännande och stimulerande att kliva in i en miljö där gränser för utveckling och kreativitet är oändliga, skriver Ina Kokalari i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.