tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4-expert på dubbla stolar – får sparken

Publicerad: 16 augusti 2010, 10:59
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:42

Retorikexperten Camilla Eriksson hyllade Jan Björklunds tal i TV4. Samtidigt har hon uppdrag för Folkpartiet.

Ämnen i artikeln:

NyhetsmorgonTV4

MS

Martin Schori


TV4 har under upptakten till valrörelsen använt sig av retorikexperten Camilla Eriksson. Hon har bland annat kommenterat partiledarnas olika tal för Nyhetsmorgons räkning. Om Folkpartiets ordförande Jan Björklunds Almedalstal sa hon nyligen:

– Jag fick gåshud över hela kroppen.

Samtidigt är Camilla Eriksson viceordförande och gruppledare i Folkpartiets Kultur- och Fritidsnämnd på Lidingö. Hon var dessutom, enligt bloggen Alliansfritt Sverige, kampanjledare för Folkpartiet i EU-valet.

I dag, måndag, fick Camilla Eriksson sparken från tv-kanalen, kan Dagensmedia.se berätta.

– Hon hade inte informerat oss. När vi fick reda på det avbröt vi samarbetet, säger Ann Tiberg, chef för Nyhetsmorgon, till Dagensmedia.se.

Hon ber att få återkomma med övriga kommentarer senare i dag.

Dagensmedia.se har sökt Camilla Eriksson. På sin blogg skriver hon att hon inte längre är aktiv i politiken men att hon "fokuserat på annat än att officiellt avveckla mig från partiets register".

"Mitt intresse för samhällsfrågor och politik är dock alltjämt starkt. I mitt liv är den politiska delen sedan länge avslutad, men tecknen på papperet betyder alltjämt samma sak. Att sitta kvar mandatperioden ut tedde sig då som rätt, men i retrospekt naturligtvis felaktigt", skriver hon.

Här kan du läsa Camilla Erikssons kommentarer.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev