Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4-chefen Anna Rastner går till UR

Publicerad: 13 augusti 2018, 08:44
Uppdaterad: 13 augusti 2018, 08:50

Anna Rastner till UR. Foto: Jon Lindholm

TV4:s programchef Anna Rastner blir ny utbudschef på Utbildningsradion (UR).


Ämnen i artikeln:

TV4

Anna Rastner kommer senast från TV4 där hon haft rollen som programchef och dessförinnan digital programchef. Innan hon kom till TV4 var hon bland annat på Expressen, Mittmedia och TV8. Den 8 oktober i år tillträder hon som utbudschef på Utbildningsradion (UR).

”Jag är verkligen glad över att välkomna Anna Rastner och hennes kompetens till UR. Förutom att hon är en omvittnat god ledare och en erfaren publicist har hon dessutom djup kunskap om hur digitala användarbeteenden ritar om spelplanen för hela mediebranschen”, säger UR:s vd Sofia Wadensjö Karén i ett pressmeddelande.

Anna Rastner, som också tar plats i UR:s ledningsgrupp, fram emot sitt nya uppdrag:

”Det ska bli väldigt roligt att få arbeta med UR:s fantastiska utbud. Jag tror att det finns stora möjligheter att låta fler få ta del av detta innehåll, inte minst via digitala plattformar. Jag har stor respekt för medarbetarna på UR och deras kunnande om sitt innehåll och sina användare så jag ser mycket framemot att få bli en del av det viktiga uppdrag UR har för vårt demokratiska samhälle”, säger hon i en kommentar.

Linnea Kihlström

anna.dohmers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.