Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 bygger om konceptförsäljningen

Publicerad: 18 september 2012, 13:36
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

TV4-Gruppen ska bli ännu bättre på ”kreativa och spännande lösningar”.

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenTV4

FS

Fredrik Svedjetun

fredrik@dagensmedia.se


Därför bygger TV4-Gruppen om på konceptavdelningen, som jobbar med sponsorskap samt alternativa och kreativa annonslösningar.

En stor del av TV4:s konceptavdelning knyts nu närmare bolagets programavdelning.

Konceptchefen Håkan Rossberg ska i fortsättningen rapportera till kanaldirektören Peter Lindström, i stället för till försäljningsdirektören Michael Grimborg.

Håkan Rossberg säger i ett internt meddelande som har gått ut på TV4:

– Vi jobbar ju redan i dag tätt tillsammans med de programproducerande delarna av huset men det känns logiskt att vi nu närmar oss affärsområde Tv-kanaler och programavdelningen ännu tydligare.

– Härigenom kan vi ännu bättre hitta kreativa och spännande lösningar för våra kunder, samtidigt som vi behåller närheten till kund och försäljningsavdelningen.

Håkan Rossberg ska dock även i fortsättningen vara kvar i TV4:s säljledning ihop med Michael Grimborg, Carl Hemmingsson och Malin Häger.

Resterande delen av konceptavdelningen, som bland annat jobbar med billboardförsäljning, ska vara kvar på försäljningsavdelningen under ledning av John Sjölund.

Förändringen införs vid årsskiftet.

Dagens Media har tidigare berättat att mediebyråerna är kritiska till TV4:s försäljningsorganisation. Läs mer i DM Plus:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev