TV4-bossen blir programledare

2017-08-11 12:45  
Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist. Foto: Alexander Donka.

TV4:s vd hoppar in som programledare för ”Nyhetsmorgon”.

För tredje året i rad hoppar TV4:s vd Casten Almqvist in som programledare för ”Nyhetsmorgon”. På lördag dyker han upp i rutan och kommer ses samtala med bland andra den tidigare inrikesministern Anders Ygeman och ekonomiprofessorn Micael Dahlén.

– Det började som en utmaning från chefen för ”Nyhetsmorgon”. Hon tyckte jag borde hoppa in som sommarvikarie en lördag. Även om det nu blir tredje gången gillt kan jag inte påstå att jag blivit varm i kläderna, får snarare kämpa med premiärnerverna, säger Casten Almqvist i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Därför är det extra skönt att kunna luta sig mot de suveräna kollegorna på redaktionen. Det är verkligen givande att under några dagar få vara en del av redaktionsarbete och vardag runt ett av våra största och mest ikoniska program.

”Nyhetsmorgon” med Casten Almqvist sänds lördag 12 augusti klockan 08.00.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt