Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

TV4 bjuder på Allsvenskans upplösning

Den avgörande matchen i Allsvenskan läggs i TV4.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se


Publicerad: 27 Oktober 2015, 10:21
Uppdaterad: 06 December 2015, 20:24

Ämnen i artikeln:

AllsvenskanC MoreTV4

Efter den senaste tidens rättighetsaffärer har blödande C Mores strategi utkristalliserats allt tydligare. Det är svenskt material – både sport och drama – som ska leda Bonniers betal-tv-bolag till lönsamhet.

Allsvenskan är en av de centrala rättigheterna.

Inför lördagens drabbning mellan Malmö FF och IFK Norrköping, som kan ge IFK Norrköping guldet, väljer C More att lätta på betalväggen.

Enligt ett pressmeddelande från C More ska sändningen från Malmö FF-IFK Norrköping även visas gratis i TV4.

– Allsvenskan är glödhet och allt talar för att sista omgången blir en klassisk nagelbitare. Med det trycket känns det toppen att låta även TV4:s tittare ta del av Malmö FF mot IFK Norrköping, säger Johan Cederqvist, sportchef på C More, i ett pressmeddelande.

I huvudsändningen Malmö FF-IFK Norrköping visar C More mål och rapporterar från övriga matcher. För den som vill se övriga matcher i slutomgången blir det dock till att öppna plånboken och teckna ett abonnemang på C More eller köpa matcherna styckvis via webben.

LÄS ÄVEN:

Ämnen i artikeln:

AllsvenskanC MoreTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.