lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV3: "Pungfesten gav inget punglyft"

Publicerad: 7 oktober 2014, 10:43
Uppdaterad: 15 september 2016, 12:26

När tjejerna var borta passade killarna i "Paradise Hotel" på att dricka sprit från varandras könsorgan. Men det går inte att tala on någon pung-effekt enligt TV3.


DT

Dante Thomsen


Som Dagens Media tidigare berättat dominerar MTG TV:s dokusåpa "Paradise Hotel" svensk webb-tv just nu.

Enligt MMS webb-tv-mätningar har "Paradise Hotel" haft runt 300 000 startade strömmar per avsnitt. Dokusåpan har också lyft trafiken till flera andra sajter.

Efter gårdagens avsnitt, i vilket killarna hade en vild pung- och snoppfest, hoppas MTG TV nu på att tittandet ska fortsätta öka.

Enligt MTG TV:s presschef Max Lagerbäck har reaktionerna på pungfesten, som laddats upp som ett kort klipp på TV3:s sajt, varit övervägande positiva.

– Men även några sura uppstötningar, nakenhet är inte för alla. Således, responsen har varit lite som en påse gott och blandat, säger han till Dagens Media.

Kan man tala om en pung-effekt på tittarsiffrorna?

– Siffrorna är hyggligt konstanta, men att pungfesten skulle lett till ett punglyft ser vi inte ännu. Men det kan komma. På play.

Vad tycker du om killarnas beteende?

– Det var kul att se deras enorma glädje över att vara ensamma och nakna. Vad detta bottnar i är en fråga för världens alla freud- och jungianer, snarare än för en enkel och mycket påklädd presschef.

Hur långt är ni beredda att gå för att dra tittare?

– Den frågan är lika öppen som universum är stort. Allt måste sättas in i ett sammanhang för att bli begripligt. Vilket i detta fall betyder att det är okej att visa pung på en pungfest. Men att visa pung i till exempel "Jeopardy" vore direkt opassande. Men någonstans i det oändliga finns en bortre gräns, säger Max Lagerbäck

LÄS ÄVEN:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev