Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV3 och TV10 blir huvudkanaler för OS

Publicerad: 7 November 2013, 08:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:57

MTG kommer att placera merparten av OS-innehållet i TV3 och TV10.


Ämnen i artikeln:

MTGOSViasatTV10TV3

– Det är en enorm ära att kunna erbjuda tittarna de största vinterspelen någonsin, säger Erik Westberg, OS-chef på Viasat, i ett pressmeddelande.

Det bästa innehållet ska läggas i TV3 och TV10, med sändningar från morgon till kväll. Resten ska placeras i Viasat-kanalerna.

– TV3 och TV10 kommer ge svenska folket möjlighet att följa de mest intressanta och engagerande tävlingarna från varje OS-dag, säger Joachim Nordlind, vd på MTG TV, i pressmeddelandet.

MTG tillkännager idag att skidskytten Helena Ekholm, slalomåkaren Jens Byggmark och artisten och snowboardprofilen Lisa Miskovsky knyts till sändningarna i egenskap av experter.

Sedan tidigare är det känt att MTG har värvat Carolina Klüft, Anja Pärson, Per Elofsson och Anette Norberg till OS-sändingarna.

– Jens, Helena och Lisa adderar ytterligare trovärdighet, och en ny dimension, till våra sändningar, säger Erik Westberg i pressmeddelandet.

Som Dagens Media tidigare har avslöjat är Samsung, McDonalds, Arla och Procter & Gamble huvudsponsorer i MTG:s OS-sändningar.

OS arrangeras i Sotji i februari 2014.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGOSViasatTV10TV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.