Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Triss i exekutiva producenter

Publicerad: 28 Augusti 2013, 07:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

TV4 har anställt tre nya exekutiva producenter. I september tillträder Helena Hanberger, Hans Abrahamsson och Joel Bendrik sina nya tjänster.


Ämnen i artikeln:

TV4

Helena Hanberger har bland annat arbetat som exekutiv producent för bland annat "Halv åtta hos mig" och är en intern rekrytering på TV4.

Innan dess har hon jobbat på ITV Studios Nordic, Titan, Talpa, Nordisk film, Meter och Strix.

Hans Abrahamsson kommer närmast från Nordisk Film TV och har tidigare jobbat på bolag som Baluba, Meter och Endemol-utvecklat. Han har bland annat utvecklat och producerat tv-program som "Sommarkrysset", "Dansbandskampen" och "Fredag hela veckan".

Joel Bendrik har under flera år arbetat på MTG där han verkat som exekutiv producent för bland annat "Pluras kök", "Patrik möter" och "Ensam mamma söker". Han har tidigare arbetat på ZTV där han producerade program som "FCZ".

– Helena, Hans och Joel är fantastiska tv-makare och jag är mycket stolt och glad över att nu kunna knyta dem till TV4:s programavdelning, säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk i ett pressmeddelande.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.