Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Tre produktionsbolag blir ett

Publicerad: 8 Augusti 2013, 12:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Produktionsbolagen Chimney och We Come From Wood går samman med efterproduktionsbolaget Bada Bing i syfte att bredda sitt utbud.


Pernilla Gamryd är tv-producent och exekutiv producent för bland annat "Ullared" och "En stark resa". Hon är även grundare till produktionsbolaget We Come From Wood och efterproduktionbolaget Bada Bing.

Nu går bolagen samman med Chimney i syfte att bredda sitt utbud och ta del av varandras respektive resurser. Chimney är en så kallad creation ageny vars huvudområde i Sverige är post för reklam, drama och tv.

– Vi gillade dem och de gillade oss så vi bestämde oss för att helt enkelt gå ihop med dem, säger Pernilla Gamryd till Dagens Media.

Hon fortsätter:

– Med Bada Bings erfarna och kreativa team och Chimneys breda och starka post kommer vi kunna leverera ännu högre kvalitet på alla plan. Med fler och bättre resurser kommer vi också kunna erbjuda innovativa och unika lösningar för varje enskild kund och i och med det blir vi även Sveriges främsta posthus inom tv. 

We Come From Wood kommer fortsätta producera innehåll under eget namn men får ett utökat område i och med Chimneys redan befintliga kunder.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.