Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Toppsäljare lämnar TV4

Publicerad: 10 Februari 2015, 13:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Efter att ha jobbat i tio och ett halvt år på TV4 lämnar Kristin Lewander tv-huset. I mars börjar hon arbeta på nyhetsbyrån TT.


Ämnen i artikeln:

TV4

Kristin Lewander har arbetat på TV4 sedan 2004. Då började hon jobba med TV4 Plus genom Swilkenbridge, ett säljbolag som bland annat arbetade på uppdrag av TV4-gruppen.

Så sent som i april 2014 fick hon en ny roll som mediebyråansvarig, men har nu valt att sluta.

– Jag har jobbat i tio och ett halvt år på TV4. Jag blev headhuntad och det lät som en spännande tjänst, så jag ser det som en möjlighet att utveckla mig, säger Kristin Lewander till Dagens Media.

Vad ska du göra istället?

– Jag ska arbeta som konceptutvecklare på nyhetsbyrån TT. Där ska jag försöka hitta nya, kommersiella affärsmöjligheter.

I mars börjar Kristin Lewander arbeta på TT. Fram tills dess ska hon jobba kvar på TV4.

Är det rörigt på TV4:s försäljningsavdelning efter bolagets omstrukturering?

– Det har jag inga kommentarer om. Det enda jag kan säga är att jag har haft fantastiska år på TV4 och att det är ett härligt företag med fantastiska människor.

John Sjölund, som har varit försäljningschef för digitala medier på TV4, har tidigare valt att lämna kanalen för att istället arbeta som försäljningschef på Bonnier Ad Network.

– Det skall bli enormt spännande att få vara med och driva Bonniers digitala transformation och inom ramen för den starta upp Bonnier Ad Network, säger han i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.