Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Titan Television läggs ner

Publicerad: 24 september 2018, 09:13
Uppdaterad: 24 september 2018, 10:46

"Grillmästarna" producerades av Titan för TV4.

Nent Studios lägger ner produktionsbolaget Titan Television. Åtta personer berörs av beslutet.


Ämnen i artikeln:

TitanNENT Group

Efter ”en omfattande översyn av bolagets verksamhet” ska Titan avvecklas. Enligt ett pressmeddelande berörs åtta anställda av nedläggningsbeslutet.

De produktioner som Titan arbetar med ska läggas över på andra produktionsbolag inom Nent Studios, som är en del av Nent Group.

– Det här ett tråkigt men nödvändigt beslut som vi fattat efter en omfattande översyn av bolagets verksamhet. Vi har idag meddelat de anställda om avsikten att avveckla verksamheten, och vi fortsätter nu med individuella samtal om vägen framåt där vi har stor respekt för den eventuella oro som detta skapar bland bolagets medarbetare, säger Morten Mogensen, vd för Nent Studios, i pressmeddelandet.

– Titan har jobbat med många välkända underhållnings-, livsstils- och faktaformat och när vi nu går in i den här processen så säkerställer vi att de produktioner bolaget idag arbetar med tas om hand av andra bolag inom vår grupp.

Titan ligger bland annat bakom produktioner som ”Det sitter i väggarna” (SVT), ”Grillmästarna” (TV4), ”Outsiders” (Kanal5) och ”Tunnelbanan” (Kanal5).

Dagens Media har sökt Anders Knave, vd på Titan Television.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TitanNENT Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.