Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Tilde de Paula leder "Let´s Dance"

Publicerad: 23 November 2016, 09:05
Uppdaterad: 23 November 2016, 09:27

Tilde de Paula programleder "Let´s Dance". Tar över efter Jessica Almenäs.


Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Aftonbladet berättar att "Let´s Dance" får en ny programledare. Det var i "Nyhetsmorgon" David Hellenius presenterade vem som blir den nya programledarhalvan i "Let´s Dance".

I september stod det klart att Jessica Almenäs lämnade TV4 till förmån för Kanal 5. Då tappade TV4-program "Let´s Dance" ena halvan av sin programledarduo. Nu står det klart att det blir Tilde de Paula.

– Jag blev supersuperglad när jag fick frågan. Och så insåg jag att jag skulle få jobba med David igen, det blir tredje gången gillt, säger Tilde de Paula på den senare pressträffen.

Tilde de Paula och David Hellenius jobbade ihop för första gången redan 1997 i programmet "Fredagspuls". Mer än tio år senare var det dags igen: "Kändisdjungeln" var programmet då. "Let´s Dance blir tredje gången duon programleder tillsammans.

– Jag jobbade med Tilde första gången för 20 år sedan. Sen dess har jag alltid beundrat hennes sätt att hantera sina olika programledarroller. Men framför allt är hon en nära vän som jag tycker väldigt mycket om, säger David Hellenius i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lets danceTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.