Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

The Affair och Billions till Com Hem

Publicerad: 1 juli 2020, 06:12

”Billions”, ”Reprisal” och ”Paradise Lost” är några av de titlar som Com Hems streamingskunder nu får tillgång till.

Com Hem tecknar avtal med Viacom CBS. Det innebär att streamingtjänsten Comhem Play Plus fylls med innehåll som ”The Affair” och ”Billions”.


Ämnen i artikeln:

Com hemStreamingViacomCBS

Avtalet mellan Com Hem och Viacom CBS Global Distribution Group ger kunder med Comhem Play Plus tillgång till flera premiärer från Viacom CBS i Sverige. Dessutom kan kunderna ta del av serier som ”The Affair”, ”Californication” och ”The Good Fight”.

Totalt handlar det om 50 säsonger och 430 timmar innehåll som adderas till streamingtjänsten. Till det läggs också sju premiärer, bland annat ”Reprisal” och ”Paradise Lost”.

– Jag är stolt över vårt unika samarbete med Viacom CBS, som är en av de ledande innehållsleverantörerna i världen. Det ger kunder med Comhem Play Plus tillgång till välgjorda och ikoniska serier, och säkerställer att de blir först ut i Sverige med att få ta del av nya internationella produktioner från Viacom CBS. Det är ett viktigt steg i arbetet med att ständigt utveckla vår streamingtjänst, för att ge våra kunder det bästa utbudet av underhållning”, säger Jessica Kirchmeier, chef för Com Hem Play, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Konkurrensen hårdnar på tv-marknaden – operatörerna marscherar framåt 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Com hemStreamingViacomCBS

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.