Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Telia tecknar avtal med Paramount plus

Publicerad: 25 mars 2021, 07:41
Uppdaterad: 25 mars 2021, 08:51

Telias tv-tjänst utökas inom kort med den nya streamingtjänsten Paramount plus.

Paramount plus, som i dag har avtal med Tele2, Allente, Telenor och Bahnhof, kan nu lägga till både Telia och Com Hem till sina svenska partners.


Ämnen i artikeln:

Paramount plusTeliaTelenorTele2

Under första halvan av april kommer Telias tv-tittare att få tillgång till Paramount plus. Det sedan distributören utökat sitt samarbete med ViacomCBS, som står bakom tjänsten.

– Originalinnehåll är allt mer efterfrågat av våra tv-kunder, därför känns det helt fantastiskt att vi kan ladda upp med ännu mer underhållning från Paramount plus. Vi fortsätter att leverera på vårt kundlöfte om att erbjuda en dynamisk upplevelse och allt samlat på ett och samma ställe. Det här tillskottet innebär ännu mer kvalitetstid i tv-soffan och framför skärmen, säger Henrik Lönnevi, chef för konsumentaffären på Telia, i ett pressmeddelande.

Nytt är även att Com Hem slutit avtal med Paramount plus, vilket innebär att alla kunder med streamingpaketet Comhem Play+, Com Hems TV Guld- eller TV Silver+-paket och Boxers TV Max-paket har tillgång till tjänsten genom Comhem Play-appen eller via sin digital tv-box. 

Tidigare var planen att Paramount plus skulle återlanseras som fristående streamingtjänst i dag torsdag. Men nyligen stod det klart att tjänsten inledningsvis endast kommer att göras tillgänglig via Apple TV-kanaler i Norden samt via lokala distributörer som de har slutit avtal med. 

Sedan tidigare är Tele2, Allente, Telenor och Bahnhof svenska partners till Paramount plus.

Priset för ett fristående Paramount plus-abonnemang kommer att ligga på 69 kronor efter en gratis provperiod på sju dagar.

LÄS MER: Paramount plus till Sverige – så ska streamingaktören locka abonnenter

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.