Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Telia Play blir fristående streamingtjänst

Publicerad: 30 april 2020, 13:10

Telia Play blir en fristående streamingtjänst.

Telia Play görs från och med idag tillgänglig för alla hushåll. Dessutom utökas tjänsten med C More.


Ämnen i artikeln:

TeliaC MoreTV4Com hem

Tidigare har Telia Play enbart varit tillgänglig för Teliakunder. Men från och med idag kan alla hushåll teckna abonnemang på tjänsten.

Dessutom utökas utbudet med C More, som Telia nyligen förvärvade i och med köpet av Bonnier Broadcasting.

– Det är enormt kul att äntligen kunna erbjuda Sveriges mest uppskattade tv-tjänst till alla, oberoende av vilken leverantör de har i huset, på teven eller i luren. Det här är en unik och efterfrågad kombination av brett streaming-innehåll och de mest populära tv-kanalerna. Helt enkelt det bästa av båda världarna samlat på ett och samma ställe. Jag hoppas det kan bli ett härligt nytillskott för de som planerar att vårstäda bland appar eller som vill njuta av ännu mer underhållning, säger Sarah S-Latef Engström, produktchef för tv på Telia, i ett pressmeddelande.

I Telia Play ingår 15 tv-kanaler, däribland Discovery, och lokala och internationella serier från C More och HBO Nordic.  Vad gäller NENT Groups kanaler har Telia rätt att vidaredistribuera dem (TVE-rättigheten).

I februari i år valde konkurrenten Com Hem att göra sin streamingtjänst, Com Hem Play Plus, tillgänglig för alla hushåll.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TeliaC MoreTV4Com hem

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev