Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Telia: Mer än en miljon blir utan Kanal 5

Publicerad: 1 Juni 2017, 14:45
Uppdaterad: 1 Juni 2017, 14:45

Foto: Janne Naess

Telia uppger att förhandlingarna med Discovery Networks har strandat.


Ämnen i artikeln:

TeliaDiscovery Networks

Som Dagens Media tidigare rapporterat om pågår det heta diskussioner kring distributionsavtalen mellan Telia och Discovery Networks.

Telia gick i förra veckan ut med ett pressmeddelande till sina kunder där man meddelade att de riskerar att bli utan Discoverys kanaler.

Discovery Networks presschef Dan Panas reagerade på pressmeddelandet och menade att det var märkligt att Telia gick ut mitt under pågående förhandlingar.

Enligt Nöjesbladet har ungefär 750 000 hushåll kabel-tv via Telia, vilket motsvarar 1,5 miljoner tittare.

Nu skriver Telia i ytterligare ett pressmeddelande att det har tagit stopp i förhandlingarna och att Telias kunder kommer bli utan bland annat Kanal 5, skriver Aftonbladet. Det skulle i så fall innebära att tittarna kommer missa VM-kvalmatchen mellan Sverige och Frankrike den 9 juni.

Samtidigt säger Dan Panas till Aftonbladet att han står fast vid att Discovery Networks inte har några planer på att lämna Telias plattform – något som han även uttryckt tidigare till Dagens Media.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TeliaDiscovery Networks

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.