Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Tejbz till Viaplay

Publicerad: 15 April 2013, 13:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Stunts och stand-up är två aktiviteter som gejmern Tobias Öjerfalk, alias Tejbz provar på när han gör tv-debut i Viaplay.


Ämnen i artikeln:

YoutubeViaplay

I torsdags var det premiär för "Tejbz testar saker på S" i Viaplay. I realityserien om fem delar testar Tobias Öjerfalk, som namnet antyder, olika aktiviteter som samboskap med Josefin Crafoord, skytte med Tessan Lundquist och stand-up med Messiah Hallberg

Att jobba med tv har länge varit en dröm för Tobias Öjerfalk, som under de senaste fyra åren gjort sig ett namn som gejmern Tejbz på Youtube. Sedan dess har han uppnått 90 miljoner visningar och över 518 000 YouTube-prenumeranter.

– Nu är det på riktigt. Det är väldigt roligt, även om det tar betydligt längre tid än att göra Youtubefilmer, säger Tobias Öjerfalk till Dagens Media.

Reaktionerna han fått efter torsdagens premiäravsnitt har varit positiva och gett honom mersmak på tv.

– Målet att fortsätta. Vi får se när det blir – om det blir, säger han.

Tobias Öjerfalk flyttade nyligen till Stockholm för att satsa vidare på sin karriär tillsammans med produktionsbolaget Programmakeriet.

Förra veckan kunde Dagens Media berätta att han även debuterar som programledare i P3 Plays webbpodd.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

YoutubeViaplay

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.