Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

SVT värvar Acne-producent

Publicerad: 12 April 2013, 07:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

UPPDATERAD. Efter sex år som producent på Acne Production börjar Britta Lübeck som projektledare på SVT Nöje & Evenemang.


Ämnen i artikeln:

AcneSVT

– Britta kommer att jobba med de titlar som vi köper in och de som vi själva producerar, både som projektledare och utvecklare, säger Mathias Engstrand, programchef för nöje och evenemang på SVT, till Dagens Media.

Britta Lübeck har jobbat på Acnes tv-avdeling i lite mer än sex år. Hon tror att hennes nya arbetsgivare kommer skilja sig ganska stort från den gamla.

– Troligtvis är det rätt stora skillnader med tanke på att Acne är ett litet oberoende bolag och SVT en mycket större spelare med annan struktur. Sen är det självklart skillnad på att arbeta hos en beställare kontra på leverantörssidan, säger Britta Lübeck till Dagens Media.  

Britta Lübeck börjar sin nya tjänst i juni, hon ersätter Daniel Andreasson som slutade vid årsskiftet.  

– Jag är superglad över att Britta har valt att börja hos oss. Hon har med sig helt rätt erfarenheter, kunskap och driv, säger Mathias Engstrand.

Vem som tar över Britta Lübecks tjänst på Acne är ännu inte bestämt.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

AcneSVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.