Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

SVT tar plats hos Dplay

Publicerad: 30 november 2020, 09:30

”Samarbetet med SVT är ett viktigt steg i vår ambition att göra Dplay till den mest kompletta streamingtjänsten på marknaden”, säger säger Carl Waldenor, Director Marketing & D2C på Discovery Networks Sverige.

Nu flyttar även SVT:s kanaler in hos Discoverys streamingtjänst Dplay.


Ämnen i artikeln:

DplayDiscoverySVTTV4

I mitten av maj stod det klart att Telia säljer sina OTT-rättigheter till Discovery vilket innebär att Dplay nu inhyser alla TV4 Medias tv-kanaler förutom C Mores filmkanaler samt allt innehåll som VOD under 7 dagar efter sändningen.

Med start i dag får TV4, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film, Sportkanalen, C More Sport, C More Fotboll, C More Hockey, C More Golf och C More Live 1-5 sällskap av SVT:s kanaler i Dplay. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Detta samarbete med SVT är ett viktigt steg i vår ambition att göra Dplay till den mest kompletta streamingtjänsten på marknaden. Vi vill erbjuda våra användare all TV de kan tänkas behöva, oavsett om det rör sig om de mest populära tv-kanalerna, de bästa serierna och dokumentärerna, eller den främsta sporten, säger Carl Waldenor, Director Marketing & D2C på Discovery Networks Sverige i en kommentar.

Såväl SVT:s kanaler som TV4:s samlas i paketet Dplays Live+TV-paket som kostar 149 kronor i månaden.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DplayDiscoverySVTTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev