Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

SVT och TV4:s playtjänster på Viasat Ondemand

Publicerad: 15 September 2009, 05:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:14

SVT Play och TV4 Play till Viasat Ondemands webb-tv-tjänst.


Viasat samlar nu de största tv-kanalernas webb-tv-utbud på ett och samma ställe på nätet. Detta genom ett avtal med SVT Play och TV4 Play.

På Viasatondemand.se kan besökarna nu se SVT Play, TV4 Play, TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play, samt Viasats filmer, serier och livestreamade sportevenemang.

Tjänsten är också sedan tidigare tillgänglig för hushåll med den inspelningsbara digitalboxen ViasatPlusHD inkopplad till bredbandet.

– Varannan svensk såg på webb-tv under årets andra kvartal enligt MediaVision. Vi tolkar det som att människor inte vill vara styrda av tv-tablån, utan istället själva vill bestämma när och vad man ska se. Nu jobbar vi hårt för att på ett enkelt sätt erbjuda människor att njuta av riktigt bra tv-underhållning var och när man själv vill, och Viasat Ondemand är ett klockrent bevis på detta, säger Hans Skarplöth, vd Viasat Sverige, i ett pressmeddelande.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.