Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"SVT ett frivilligt koncentrationsläger"

Publicerad: 21 Juli 2011, 06:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Efter påhoppet på flera av Sveriges främsta komiker går Peter Wahlbeck nu till hårt angrepp på SVT, som han kallar en betongkloss på lerfötter.


Ämnen i artikeln:

SVT

Det var tidigare i juli som Peter Wahlbeck gick till hårt angrepp på bland annat Magnus Betnér, Karin Adelsköld, Hasse Brontén, Mårten Andersson samt bokningsbolaget Roa produktion och varumärket Raw Comedy.

I dag riktar Peter Wahlbeck istället sitt raseri mot SVT. I en intervju med Nyheter24 går komikern till hårt angrepp på kanalen.

– Det är tungrott att jobba med dem, som att gå till skattemyndigheten. Alla är misstänksamma mot en, och det är inte som på till exempel TV4 där folk hälsar, fikar och umgås. SVT är en betongkloss på lerfötter, säger han till Nyheter24.

Enligt Peter Wahlbeck beror ilskan mot SVT på flera havererade samarbeten.

– Det är en sak som är väldigt tydlig när man går längs korridorerna från 1982. Folk är inte lyckliga. SVT är som ett frivilligt koncentrationsläger

Komikern är också irriterad på att hans projektidéer inte får något gensvar från SVT.

– Om man kontaktar dem så skickas man bara vidare mellan deras jävla chefer. Sedan samlas de i en slags maffia som styr och ställer allting. De på golvet är bara marionettdockor.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

SVT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.