Sverker Olofsson gör comeback

2016-01-05 09:47 Ylva Larsson  

Sverker Olofsson ska leda nya konsumentmagasinen ”Studio Plus” samtidigt som "Plus" får ny programledare.

Sverker Olofsson ledde SVT:s konsumentprogram ”Plus” i 23 år och gjorde sig känd för den klassiska frågan ”Ska det vara så?” innan han lämnade programmet 2010.

Nu gör han comeback i ett nytt format – ”Studio Plus” – ett fördjupande konsumentmagasin som ska sändas i Kunskapskanalen direkt efter ”Plus” i SVT.

”Plus” får också en ny programledare i höst efter att den tidigare programledaren Josephine Freje värvats av Expressen. Sanne Olsson har tidigare jobbat på Aftonbladet och Expressen och det här blir hennes programledaredebut.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda Plus. För det är så jag ser det, att det är ett fint ansvar jag fått. Programmet är efter alla dessa år kanske mer aktuellt än någonsin och fyller fortfarande en nödvändig funktion. En funktion jag tror vi ska vara rädda om, säger hon i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt