Rörligt
”Sveriges godaste hamburgare”
Publicerad: 22 oktober 2012, 10:15
McDonalds lät i en tävling gästerna ta fram sina egna hamburgare. Vinnarna syns nu i fem olika reklamfilmer för hamburgerkedjan.
Ämnen i artikeln:
McDonaldsDu missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.
Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.
Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.
Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.
Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.
Det var i somras som McDonalds utlyste tävlingen My Burger. Totalt fick kedjan in drygt 15 000 bidrag och en jury valde ut fem vinnare.
Med start 23 oktober börjar vinnarnas hamburgare att säljas på McDonalds och ska säljas under en vecka vardera till och med 26 november.
De fem vinnarna – Jakob Gunnarsson från Knäred i Halland, Robin Holmberg Allarud från Örebro, Fredrik Boström från Östersund, Simon Handborn från Enskede i Stockholm och Daniél Myrhed från Södermalm – syns själva i varsin reklamfilm från McDonalds som nu går upp i tv.
– Vår nya digitala produktutvecklingstävling My Burger är ett modernt sätt att bjuda in svenska folket att vara med och bestämma vad vi serverar på våra restauranger, säger Jeff Jackett, marknadsdirektör på McDonalds, i ett pressmeddelande.
Hamburgarna
Jakob Gunnarsson från Knäred med burgaren McBumble:
100 procent nötkött, hamburgerbröd med sesamfrön, Cheddarost, färsk gurka, finstrimlad isbergssallad, bacon, färsk gul lök och bearnaisesås.
Daniél Myrhed, från Södermalm i Stockholm med burgaren Sweet Bacon BBQ:
100 procent nötkött, bröd med sesamfrön, Emmentalerost, tomat, bacon, finstrimlad isbergssallad, rostad lök, BBQ-sås och sweet chili-sås.
Robin Holmberg Allarud från Örebro med burgaren McMild&Cheese:
100 procent nötkött, bröd med sesamfrön, Cheddarost, hackad lök, finstrimlad isbergssallad, Herrgårdsost, ostsås och smakrik yoghurtsås.
Fredrik Boström från Östersund med burgaren McHarmony:
Krispigt panerad kyckling, hamburgerbröd med sesamfrön, Cheddarost, finstrimlad isbergssallad, rostad lök, tomat och ostsås.
Simon Handborn från Enskede i Stockholm med burgaren McSlimme:
100 procent nötkött, hamburgerbröd med sesamfrön, Emmentalerost, finstrimlad isbergssallad, hackad lök, skivad jalapeños och McFeast-sås.