Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

SvD gör tv om "superentreprenörer"

Publicerad: 11 September 2017, 15:22
Uppdaterad: 11 September 2017, 15:22

Patricia Hedeliys leder SvD:s nya tv-format "Hos Hedelis". Foto: Magnus Hjalmarsin Neideman

Lili Assefa och Isabella Löwengrip bland gästerna under premiären av "Hos Hedelius".


Ämnen i artikeln:

SvD

I morgon tisdag är det premiär för Svenska Dagbladets nya tv-format "Hos Hedelius" som programleds av tidningens Patricia Hedelius.

Gästerna är svenska "superentreprenörer och spännande investerare", så som Isabella Löwengrip, Lili Assefa, Katrin Zytomierska och Andra Farhad.

Programmet är ett steg i att ytterligare stärka SvD:s position inom rörlig journalistik.

Gästerna är inbjudna för att de på något vis representerar ett nytt sätt att driva affärer på, enligt SvD. Det handlar bland annat om framgångsrika entreprenörer och investerare som satsar på framtidens företagsbyggande.

– Vi börjar med entreprenörskap. Fenomenet med personliga varumärken och genomtänkta affärsidéer är ett sätt att driva affärer som vi tror kommer att växa framöver och som förtjänar att uppmärksammas, säger programledaren Patricia Hedelius, i en kommentar.

Daniel Kederstedt, chef för SvD Näringsliv om tv-formatet:

– Vi delar sedan tidigare ut priser som SvD Affärsbragd och Framtidens entreprenör för att just lyfta fram exceptionella insatser inom entreprenörskapet. "Hos Hedelius" ger oss möjligheten att tränga djupare in i dessa för svenskt näringsliv och sysselsättningen så viktiga frågor. De som handlar om drivkraft, ledarskap och vilka lärdomar man kan dra av både bra och dåliga beslut.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SvD

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.