fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Susanne Samaras blir ny produktchef för SVT Play

Publicerad: 18 april 2017, 14:22
Uppdaterad: 18 april 2017, 14:24

Susanne Samaras blir ny produktchef för SVT Play.

SVT inför en ny produktchefsroll i arbetet med att utveckla SVT Play, med ambitionen att bli tydligare och snabbare.

Ämnen i artikeln:

SVT Play

AT


Susanne Samaras arbetar idag som webbutvecklingschef på Utbildningsradion, UR. Där har hon bland annat lett arbetet med att modernisera UR:s digitala huvudkanaler: URPlay.se, URSkola.se och UR.se. Hon har även lett arbetet med att ta fram en app för läsplattor utvecklad för små barns behov i förskolan.

Nu går Susanne Samaras in på den nya rollen som produktchef, med ansvar för att utveckla SVT Play. Målet är att bli tydligare och snabbare.

– Att jobba med public service är oerhört viktigt för mig. Att jag nu får förtroende att arbeta med en av Sveriges mest använda streamingtjänster och dessutom ett av de landets mest kända varumärken är en stor och spännande utmaning. Jag ser fram emot att träffa alla kollegor på SVT, säger Susanne Samaras i ett pressmeddelande.

Förutom att leda det operativa arbetet och teamen på SVTi, som är navet för interaktiv utveckling av digitala tjänster och funktioner, kommer Susanne Samaras arbeta nära programdirektör, beställare och Playredaktion. Hon kommer rapportera till Daniel Ekelöf, som är SVTi-chef med ansvar för Play, video, teknik/infrastruktur.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev