Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Strix Television tappar vd:n

Henrik Stenlund slutar som vd för produktionsbolaget Strix Television. Han ersätts tillfälligt av den operative chefen Tesso Akander.

Dante Thomsen


Publicerad: 18 Februari 2015, 08:46
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:12

Ämnen i artikeln:

Strix TelevisionNice Entertainment GroupMTG

Efter 13 år i MTG-koncernen ,varav sju år som vd för Strix Television, väljer nu Henrik Stenlund att sluta.

– Mina år i MTG-koncernen har varit en fantastisk period i mitt liv. Jag har lärt mig enormt mycket under denna resa, och fått privilegiet att arbeta med fantastiskt begåvade människor. Det var inget enkelt beslut att fatta, men någon gång måste man gå vidare för att fortsätta att utvecklas, säger Henrik Stenlund i ett pressmeddelande.

Strix har inlett en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare till Henrik Stenlund. Tillförordnad vd blir Tesso Akander, operativ chef.

– Henrik har gjort ett imponerande jobb under sina år i koncernen och lämnar efter sig ett lönsamt och mycket fint bolag. Jag beklagar att han väljer att sluta, men samtidigt måste jag ha respekt för att han efter många år av hårt arbete nu väljer att gå vidare i karriären, säger Morten Aass, vd på Nice Entertainment Group där Strix ingår, i pressmeddelandet.

LÄS ÄVEN:

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.