Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Strive tecknar avtal med Telia

Publicerad: 15 april 2019, 06:11

Strive har nu avtal med både Telenor och Telia.

Foto: Janne Næss

Strive sluter avtal med ytterligare en distributör.


Ämnen i artikeln:

TeliaStrive

I slutet av mars rullade sporträttighetsagenturen IMG ut den linjära tv-kanalen Strive Sport TV. Då gjordes kanalen tillgänglig för Telenors kunder. 

Nu har Strive även tecknat avtal med Telia med start förra helgen. Sedan en tid tillbaka lanserade IMG streamingtjänsten Strive Sport men genom att göra sportinnehållet tillgängligt linjärt vill man nå ytterligare kunder. 

– Den tidigare logiken har varit att gå från linjär-tv till OTT-tjänst. Vi har egentligen vänt på approachen där vi först har byggt en OTT-tjänst och det är det primära även framöver. Linjärkanalen är ett komplement för att bredda publiken och delvis nå en annan målgrupp, sade Kristian Hysén till Dagens Media i slutet av mars. 

Precis som i upplägget med Telenor kommer Telias kunder framöver även kunna köpa till streamingtjänsten Strive Sport, som sänder samtliga matcher från bland annat La Liga och Major League Soccer. 

 

 

 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TeliaStrive

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News