Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Striden om trisskrapet i TV4 intensifieras

Publicerad: 20 November 2019, 13:48

Branschorganisationen för Onlinespel (BOS) har nu vänt sig till Konsumentombudsmannen för att få gehör i striden om utformandet av trisskrapet i TV4. Foto: Adam Wrafter + Janne Næss

Efter att BOS gjort ytterligare en anmälan ligger nu frågan om trisskrapets utformning på Konsumentombudsmannens bord. Men positionerna är låsta eftersom varken statligt ägda Svenska Spel eller TV4 vill lämna ut affärsavtalet. Nästa steg kan bli att BOS väljer att stämma företagen. Text: Jan Scherman.


Ämnen i artikeln:

TV4Svenska SpelTriss

Bråket om trisskrapet i TV4 är på väg att bli en riktigt lång strid med allt fler inblandade. Branschorganisationen för Onlinespel (BOS) har nu anmält TV4 till Konsumentombudsmannen (KO) som

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

TV4Svenska SpelTriss

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.