Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Striden om trisskrapet i TV4 intensifieras

Publicerad: 20 november 2019, 13:48

Branschorganisationen för Onlinespel (BOS) har nu vänt sig till Konsumentombudsmannen för att få gehör i striden om utformandet av trisskrapet i TV4. Foto: Adam Wrafter + Janne Næss

Efter att BOS gjort ytterligare en anmälan ligger nu frågan om trisskrapets utformning på Konsumentombudsmannens bord. Men positionerna är låsta eftersom varken statligt ägda Svenska Spel eller TV4 vill lämna ut affärsavtalet. Nästa steg kan bli att BOS väljer att stämma företagen. Text: Jan Scherman.


Ämnen i artikeln:

TrissTV4Svenska Spel

Bråket om trisskrapet i TV4 är på väg att bli en riktigt lång strid med allt fler inblandade. Branschorganisationen för Onlinespel (BOS) har nu anmält TV4 till Konsumentombudsmannen (KO) som

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll med dagliga nyheter, reportage och granskningar
Analyser från ledande experter varje vecka
Digitala “temanummer” åtta gånger per år
Guider med konkreta tips och råd hur du lyckas i det nya medielandskapet

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, analyser, guider och temanummer. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

TrissTV4Svenska Spel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.