Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Stort tapp för Paradise Hotel

Publicerad: 10 December 2015, 14:09
Uppdaterad: 10 December 2015, 14:21

Tittarsiffrorna rasade med över 100 000 för finalavsnittet.


Ämnen i artikeln:

TV3

Igår klockan 22.00 sändes finalavsnittet av ”Paradise Hotel” på TV3 men tittarsiffrorna för finalavsnittet i linjär-tv är mycket lägre än förra årets.

Förra årets final sågs av 269 320 tittare och hade en rating på 4,3 procent och årets final hade en tittarsiffra på 158 380 och 1,8 i rating i huvudmålgruppen 15-49 år.

Finalvinsten kammades hem av stod Josefine Caarle och Robin Andersson, som tidigare även vann TV3 Playprogrammet ”Förspelet” som sändes under våren.

– Paradise Hotel håller fortfarande ett starkt grepp om dokusåpapubliken, framför allt på Play där vi sett en rejäl ökning av redan höga tittarsiffror. För oss är det ett kvitto på att vi lyckats nå den yngre publiken och att Paradise Hotel fortfarande är ett succéformat. Linjärt har vi dessvärre tappat andelar men med tanke på hur bra Paradise Hotel levererar på alla våra plattformar är det klart att vi vill ge våra dedikerade tittare ännu en säsong, säger Susanne Nylén presschef för MTG Sverige.

Enligt henne kan de inte kommunicera siffrorna för sändningen på TV3Play ännu men konstaterar att "finalavsnittet redan har dubbelt så många starter som tidigare avsnitt sista veckorna".

Det är även klart att det blir en till säsong av Paradise Hotel, 2016.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV3

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.