Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag22.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Stor ökning för TVdags – nu över 100 000 tusen läsare i veckan

Publicerad: 1 Februari 2016, 11:39
Uppdaterad: 1 Februari 2016, 15:14

Succéserien "Making A Murderer"

Foto: Skärmdump från TVdags.se

De två senaste veckorna har antalet läsare ökat med närmare 60 procent. Netflixserien "Making A Murderer" lyfts nu fram som en av orsakerna. "Vi har ökat explosionsartat", säger chefredaktör Björn Finér.


TVdags är en sida som snabbt växt fram som en av de största källorna till nyheter inom tv och film. Sedan lanseringen av sidan i november 2013 har läsarna ökat kraftigt.

Under det senaste året har trafiken tagit fart ordentligt. På kort tid har man gått från 60 000 unika läsare till att, under de två senaste veckorna spränga gränsen 100 000 läsare.

Ett stort framsteg enligt Björn Finér, chefredaktör på TVdags. Till Dagens Media lyfter han fram Netflix stora succé och snackis "Making A Murderer" som en av anledningarna till den senaste tidens framgångar.

- Den största orsaken till att vi har ökat så snabbt tror jag beror på våra artiklar om serien "Making a murderer" som uppskattas av väldigt många. Sen har vår text om Volvos nya reklamfilm också gått bra, säger han.

Trots den senaste tidens framgångar så är han försiktig om framtiden.

- Det känns hur grymt som helst och vi svävar lite på moln för närvarande, vi får akta oss för hybris. Vi måste fortsätta vara en sida dit folk vill vända sig till för att få nyheter om tv, men jag tycker vi är snabba med att lyfta fram det senaste, berättar han.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.