Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Stenmark ger Let's Dance rekordsiffror

Publicerad: 27 April 2015, 07:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:03

Över två miljoner svenskar såg skidlegendaren Ingemar Stenmark vinna "Let's Dance" i fredags.


Ämnen i artikeln:

Lets dance

I helgen avgjordes TV4:s "Let’s Dance". Programmet sändes klockan 20.00 i fredags och i finalen möttes Marie Serneholt och Ingemar Stenmark.

Enligt preliminära tittarsiffror från MMS sågs finalen av 2 150 000 tittare. Det gav programmet en rating på 18,3 procent i TV4:s huvudmålgrupp 12-64 år. Tittartidsandelen i samma målgrupp var 57,3 procent.

Förra säsongsavslutningen av programmet sågs av 2 040 000 tittare och hade en rating på 18,7 procent.

Den här säsongen hade "Let's Dance" en genomsnittlig tittarsiffra på 1 974 000 tittare. Det gör att den här säsongen, som är den tionde i ordningen, är den mest sedda säsongen.

– Vi brukar skoja om att vi varje år ska göra den bästa säsongen någonsin, och det är nu fantastiskt kul att vi på riktigt levererar detta. Årets deltagare, proffsdansare, Mastiff med producenten Elinor Aldal, redaktionen och hela teamet kring sändningen har verkligen lagt ned hela sin själ i att göra säsongen magisk. Vi är så glada att så många tittare har följt oss under hela resan, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Anna Döhmers

jon.demred@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lets dance

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.