Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Stenmark ger Let's Dance rekordsiffror

Över två miljoner svenskar såg skidlegendaren Ingemar Stenmark vinna "Let's Dance" i fredags.


Publicerad 2015-04-27 07:38
Uppdaterad 2015-12-06 12:03

Ämnen i artikeln:

Lets dance

Dela artikeln:

I helgen avgjordes TV4:s "Let’s Dance". Programmet sändes klockan 20.00 i fredags och i finalen möttes Marie Serneholt och Ingemar Stenmark.

Enligt preliminära tittarsiffror från MMS sågs finalen av 2 150 000 tittare. Det gav programmet en rating på 18,3 procent i TV4:s huvudmålgrupp 12-64 år. Tittartidsandelen i samma målgrupp var 57,3 procent.

Förra säsongsavslutningen av programmet sågs av 2 040 000 tittare och hade en rating på 18,7 procent.

Den här säsongen hade "Let's Dance" en genomsnittlig tittarsiffra på 1 974 000 tittare. Det gör att den här säsongen, som är den tionde i ordningen, är den mest sedda säsongen.

– Vi brukar skoja om att vi varje år ska göra den bästa säsongen någonsin, och det är nu fantastiskt kul att vi på riktigt levererar detta. Årets deltagare, proffsdansare, Mastiff med producenten Elinor Aldal, redaktionen och hela teamet kring sändningen har verkligen lagt ned hela sin själ i att göra säsongen magisk. Vi är så glada att så många tittare har följt oss under hela resan, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.