Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Starkt finalavsnitt för allsången

Publicerad: 15 Augusti 2012, 08:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Säsongens finalavsnitt av "Allsång på Skansen" drog en ordentlig tittarskara.


Ämnen i artikeln:

SVTAllsång på Skansen

I går sändes det åttonde och sista avsnittet av "Allsång på Skansen" för säsongen. Programmet gästades av bland andra Jerry Williams och Sarah Dawn Finer. Programmet sågs av 1 792 000 tittare.

Sammanlagt har säsongen haft ett genomsnitt på 1 772 000 tittare och en rating på 9,4 procent. Detta är en högra siffra än för 2011 då snittet låg på 1 699 000 tittare.

– Vi tycker att det har varit en väldigt lyckad säsong. Måns har blivit riktigt varm i kläderna och vi har haft många fina ögonblick och fina kvällar. Hyllningskonserten med Tomas Ledin var också ett nytt grepp som blev lyckat, säger Peter Nyrén, SVT:s programbeställare för underhållning, till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Det har varit en lite nyskapande och spännande säsong som verkar ha fått bra genomslag hos tittarna. Vi hade jättestark startvecka och mycket bra tittande under slutet.

Sett till hela säsongen tappade "Allsång på Skansen" en hel del tittare under OS, men hade en stark start. Premiärprogrammet av "Allsång på Skansen" sågs av 2,3 miljoner tittare.

Siffrorna är preliminära och kommer från MMS.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVTAllsång på Skansen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.