Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Starka siffror för "Allsång på Skansen"

Publicerad: 22 Juli 2015, 08:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:55

Gårdagens "Allsång på Skansen" lockade nästan lika många tittare som förra årets säsongspremiär.


Ämnen i artikeln:

SVTAllsång på Skansen

Kjell Lönnå, Sundsvalls kammarkör och Dinah Nah var några av de artister som gästade Petra Marklund och "Allsång på Skansen" i går.

Vädret var inte det bästa, men framför tv:n bänkade sig 1,71 miljoner svenskar för att följa programmet som sändes klockan 20.00 i SVT1.

Det är nästan lika många som under förra årets säsongspremiär då 1,74 miljoner tittade. Det första programmet i år sågs av hela 1,97 miljoner tittare.

– Det är roligt att så många vill titta, det är ju därför vi gör programmet. Vi har högre tittarsiffror i år än förra året och det är roligt, säger Per Rådelius, exekutiv producent, till Dagens Media.

Vad ser du mest fram emot under resten av säsongen?

– Jag ser fram emot varje program. Det roliga är att vi fram något unikt i varje program, tack vara alla artister. Om jag ska nämna något speciellt jag ser fram emot så är det "Allsångsscenen är din" som vi sänder efter allsången nästa vecka. Då lämnar vi över scenen till Alcazar en timme och det tycker ja ska bli jättespännande.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVTAllsång på Skansen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.