Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Stadium och Pokerstars sponsrar Superstars

Publicerad: 10 September 2009, 04:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:10

Stadium och Pokerstars sponsrar MTG:s stora höstsatsning ”Superstars”.


Ämnen i artikeln:

Pokerstars

– Vanligtvis har vi en sponsor på ickesport-program, men eftersom intresset var så stort och det är något av ett halvsportprogram så har vi två sponsorer, säger Joachim Nordlind, försäljningsdirektör för MTG TV.

Stadium och Pokerstars får bland annat utrymme i en rörlig sponsorsekvens med stjärnhimmel som ramar in tv-programmet. De kommer även att synas på TV3 Play och under ett gerillaevent i Stockholm.

– De är med på vårt lanseringsevent av programmet. ”Superstars” har varit ett av våra mest framgångsrika underhållningsprogram så vi tror att det även kommer att leverera bra på TV3 Play, säger Joachim Nordlind.

”Superstars” ligger strippat tisdag till torsdag med premiär på tisdag nästa vecka klockan 20. Där möter det tufft motstånd, framför allt från TV4:s ”Idol”. På lördagar sänder TV3 repriser av veckans avsnitt klockan 18-21. Totalt blir det nio episoder.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Pokerstars

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.