Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Spotx rekryterar nya säljare

Publicerad: 13 juni 2019, 08:05

Christian Wahls och Anders Ljungberg blir nya säljare på videoplattformen Spotx.


Ämnen i artikeln:

Spotx

Spotx rekryterar två nya sales managers: Christian Wahls och Anders Ljungberg. Christian Wahls har tidigare arbetat på mediebyråerna Zenith och Mediacom men även inom Schibsted, Booli och Dagens Nyheter. 

När han tar klivet över till Spotx lämnar han sin tjänst på Sellbranch där han arbetat med programmatisk annonsering, native, sök och display. 

Anders Ljungberg kommer senast från AI-baserade medieplattformen Enliven där han har sålt plattformens redaktionella innehåll. Tidigare har han även arbetat på Kanal 5 och Nyheter24 med video- och displayannonsering. 

– Christian och Anders har tillsammans nästan fyra decennier erfarenhet av mediebranschen och vi är väldigt glada att ha dem ombord. Christians förståelse för datadriven reklam är mycket användbar då konsumenters beteenden är i ständig förändring, idag kanske mer än någonsin. Anders har en mångsidig karriärportfölj som är mycket värdefull då han kan rådge kunder om komplexiteten i videoannonsering och de bästa köpstrategierna i olika miljöer, säger Jonas Rundgren, vd på Spotx och Smartclip Nordics, i en kommentar. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Spotx

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.