Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Sponsrar SSWC med "lyxtält"

Publicerad: 17 Augusti 2012, 13:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

I helgen pågår Sweden Social Web Camp, SSWC, en konferens där deltagarna själva sätter agendan. En av sponsorerna är Hemnet, som för andra året i rad går ut i en tältplatstävling.


Ämnen i artikeln:

Hemnet

– Vi har ett Hemnettält, och vi har en tävling där de som bidrar med de bästa idéerna om Hemnets utveckling får bo i tältet. Det är ett bra tillfälle för oss att träffa smarta och insiktsfulla människor och bolla idéer. Det är också ett sätt för oss att nå ut som arbetsgivare, säger Linus Lennstrand, it-chef på Hemnet, till dagensmedia.se.

Det är andra året i rad som Hemnet är med och sponsrar konferensen och enligt Linus Lennström bidrog förra årets sponsorskap till att Hemnet växte och nyrekryterade.

– Vi har växt mycket. Vi var en person på it och utveckling vid årsskiftet och nu är vi sju. Vi hade förra året, precis som i år, som målsättning att sprida vårt varumärke och jag tror att en bidragande faktor till att vi har rekryterat sex nya personer är att vi kom ut och visade annan sida, säger han.

Hur har det gått med sponsorskapet än så länge?

- Det har varit ett väldigt stort intresse nu när vi är på ön. I går när konferensen startade blev det en naturlig samlingspunkt för de som dök upp på campingen. Vi har pratat utveckling och Hemnet generellt.

Hur stort har intresset varit för att tävla om en sovplats i tältet?

– Förra året fick vi in 40 bidrag, i år har intresset varit svalare. Vi har fått in en åtta, tio bidrag till sexmannatältet. Men de som sov i tältet förra året har blivit ett sammansvetsat gäng som hållit ihop och slagit upp ett gemensamt tält tillsammans i år igen.

Vad är det som gör ert tält speciellt?

– Vi har uppblåsbara madrasser, kulörta lyktor och värme bland annat. Det är ett lyxtält.

Hur ser det övriga sponsorskapet ut?

– Vi bidrar ekonomiskt så klart och är med i deras kommunikation och sådana saker. Vi kommer antagligen köra en session i morgon också.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hemnet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.