söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Society 46 värvar från Great Works

Publicerad: 12 juli 2011, 06:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:04

Guldäggsjurymedlemmen Ellen Sundh lämnar Great Works för det digitala produktionsbolaget Society 46, som nyligen bytte namn från Strip Digital.


MS

Martin Schori


På Great Works har Ellen Sundh jobbat som "tech creative", med kunder som Electrolux, H&M, Absolut Vodka och Nokia.

På sitt nya jobb blir hennes uppgift att "utveckla området av fysisk interaktion kopplat till den digitala världen", uppger Society 46 i ett pressmeddelande.

– Det är en intressant del som ingår i Society 46:s erbjudande. De utforskar området mellan tekniken och den fysiska världen i realtid och där vill jag vara med. Med en klockren fokus på teknik och upplevelser lockade Society 46 och de spännande uppdrag som kommer med denna inriktning, säger Ellen Sundh.

Society 46 hette tidigare Strip Digital, ett bolag som bildades i april förra året. Nyligen öppnade man kontor i London – och nu är siktet inställt på Los Angeles och Berlin.

 – I och med att vi expanderar och flyttar utanför Sveriges gränser så behövde vi se över vår identitet och då kändes det passande med ett nytt namn i London och vi genomför namnändringen även i Stockholm. Nu bygger vi upp ett ännu starkare team av creative technologists, designers, utvecklare och producenter till båda kontoren, säger grundaren Karl Rosander.

Soceity 46 har bland annat legat bakom sajter och digitala kampanjer för Aftonbladet, Amnesty  och Nike.

Ellens Sundh jobbade i fyra och ett halvt år på Great Works. I år satt hon dessutom i Guldäggsjuryn för Interaktivt och produktion.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev