Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Skandalvärvningen – Charlie Sheen klar för "Celebrity Big Brother"

Publicerad: 2 augusti 2011, 06:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:03

Den brittiska versionen av "Celebrity Big Brother" har lyckats med drömvärvningen Charlie Sheen.


Ämnen i artikeln:

Big Brother

Det är flera internationella medier som rapporterar att Charlie Sheen har skrivit på för nästa säsong av skandalsåpan "Celebrity Big Brother".

Enligt The Independent ska stjärnan – som nyligen sparkades från succéserien "Two and a half men" efter flera drog- och alkoholskandaler – låsas in i Big Brother huset i två veckors tid.

– Det är en producents dröm. Ingen skulle vilja missa en chans att se vad han håller på med och höra alla galna saker han säger. Och låt oss vara ärliga, han har sagt ganska många galna saker på sistone, säger en källa till tidningen.

Charlie Sheen var senast aktuell med en bespottad och hånad turné-show men är räknas som en guldgruva för produktionsbolaget, rapporterar Daily Star.

Än har producenterna inte bekräftat vilka gäster som ska vara med i såpan, som sänds på Channel 5 men tidigare har det spekulerats i namn som hertiginnan av York, Sarah "Fergie" Ferguson och sångaren Aaron Carter.

Tidigare har bland annat svenska musikern Jonas "Basshunter" Altberg medverkat i "Celebrity Brig Brother".

"Celebrity Big Brother" har premiär i augusti.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Big Brother

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News