Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Ser fram emot att ta på blåstället"

Publicerad: 5 december 2012, 09:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

Micke Svensson om varför han lämnar Stockholm-Köpenhamn för Mexiko.


Micke Svensson har jobbat på Stockholm-Köpenhamn i åtta år, de senaste två som vd. Nu lämnar han över vd-posten till Johan Stemme.

– Det har varit en otroligt kul resa, då jag tycker vi har lyckats höja bolaget ytterligare en nivå. Men nu är det dags för en ny utmaning, säger han om beslutet att lämna bolaget för nystartade Mexiko, där han går in som delägare och kreativ chef.

– Det ska bli jättespännande att få hugga i med blåstället på, och bygga något från grunden. Jag har känt Filip och Fredrik oerhört länge och vi har en lång historia, så det känns väldigt roligt att få bygga något nytt tillsammans med dem.

Micke Svensson stannar på Stockholm-Köpenhamn under en övergångsperiod och lämnar över till nya vd:n Johan Stemme. Exakt när han tillträder nya jobbet är inte klart, men det blir någon gång i början av nästa år.

– Jag och Johan har jobbat tajt tillsammans och jag har fullt förtroende för att han leder bolaget vidare i en härlig anda.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.