Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Sanny Ekstrand till Discovery

Publicerad: 20 Mars 2018, 09:22
Uppdaterad: 20 Mars 2018, 09:22

Discovery rekryterar ytterligare en chef från TV4 när Sanny Ekstrand får en nyinrättad roll hos tv-huset.


Ämnen i artikeln:

Discovery

Discovery Networks Sweden rekryterar Sanny Ekstrand till den nya rollen commerical director products & partnerships.

I samband med att Sanny Ekstrand tillträder sin nya roll tar han även plats i Discoverys svenska säljledning och rapporterar till Nicklas Norrby, vice president sales.

– Sanny har lång erfarenhet av mediebranschen, och besitter både affärsmässig bredd och djup. Inte minst har han en genuin insikt i de kommersiella effekterna av förändrade konsumentbeteenden. Eftersom vi jobbat ihop tidigare har jag också på nära håll följt Sannys suveräna ledarskap och affärsutvecklingskapacitet i en föränderlig tid. Han har egenskaper som passar oss perfekt när vi fokuserar ännu starkare på att skapa de bästa mötena mellan tittare och annonsör över alla plattformar, säger Nicklas Norrby i ett pressmeddelande.

Precis som Nicklas Norrby kommer Sanny Ekstrand närmast från en roll på TV4. På tv-huset var han chef för TV4:s talangnätverk ENT, han har även varit affärsrådgivare inom Bonniers onlinevideoplattform WOO och arbetat som försäljningschef på United Screens.

Sanny Ekstrands uppdrag går ut på att ansvara för Discoverys samtliga kommersiella produkter, paketering och partnerskap, samt affärsutveckling inom ramen för Discoverys försäljning.

– Jag imponeras mycket av Discoverys och Kanal 5:s stora ambition att utveckla tv-landskapet, inte minst OS-genomförandet, men också av den spännande och kraftfulla strategin framåt. Jag brinner för de stora möjligheter som Discovery erbjuder inom affärsutveckling och ser nu fram emot att ansluta till Discoverys försäljningsavdelning som jag hört väldigt mycket gott om.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Discovery

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.